ТОП 10 фактів про собак, які ви точно не знали

Думаєте, що знаєте все про свого чотирилапого друга, а ось і ні. У цій статті ми зібрали найдивовижніші факти про собак. ФАКТ 1 У собак відмінне чуття. Але на скільки? Вчені з США стверджують, що приблизно 10% домашніх тварин відчувають наступ нападу епілепсії у своїх господарів. Про це говорить їх яскраво виражена поведінка, вони починають гавкати й метушитися, тим самим даючи підготуватися людині. ФАКТ 2 Ваш пес розумніший, ніж ви думаєте. У нього є здатність відстежувати куди ви дивитеся, ще при цьому він використовує ці дані при взаємодії з людьми. І це єдина тварина на планеті, яке має таку здатність. ФАКТ 3 У Стародавньому Єгипті коли в родині прибирала собака, то оголошувався траур. Всі члени сім'ї голили голови, а ще тривалий час не торкалися до їжі. ФАКТ 4 Потові залози у собак знаходяться на кінчику носа і подушечках лап. ФАКТ 5 Собаки вміють усміхатися. На думку вченого-ветеринара Джона Бредшоу ваш улюбленець своєю посмішкою може показувати, що потребує уваги й любові. І це не знак, що він щасливий. Тому обіймайте і радуйте вашого вихованця, навіть такими дрібницями, як покупка нового персоналізованого нашийника або яскравого барвистого намордника..


Кожаный комплект для собаки

ФАКТ 6 Як би ви не намагалися пояснити своєму вихованцеві, що не потрібно було гризти черевик, провину він своєю не відчує. Не тому що безсовісний, а тому що собаки не вміють відчувати цього почуття. Собака тільки хвилюється за те, що її лають.

ФАКТ 7 Носик вашого улюбленця абсолютно унікальний. Його копії не знайдеться у всьому світі. ФАКТ 8 Ультразвук тільки для собачих двох. Адже саме собаки мають здатність чути ультразвук. ФАКТ 9 Якщо ваша собачка раптом стане зіркою голлівудських фільмів, то ставити підпис в контракті вам не доведеться. Вона зробить це самостійно за допомогою лапи й це буде юридично правильно ФАКТ 10 Чи помічали дивну поведінку у вихованця, коли йде дощ? Насправді собаки не люблять дощ, звук крапель дощу шкідливо впливає на їх слух. Ось такі особливості є у чотирилапих друзів. Пропонуємо Вам ознайомитися також з іншими нашими статтями.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре