Чому варто купити шлею для собаки?

Шлейки для маленьких собак - це ідеальний варіант, адже вони рівномірно розподіляють навантаження по всьому тілу, тим самим не травмуючи собачку. Але не варто використовувати шлею вихованцеві до 6-10 місяців, по скільки в цей період формується організм і шлея може тільки нашкодити. Однак це міф, що даний вид амуніції, як шлея, підходить тільки для маленьких порід собак. Різноманітність на ринку зоотоварів дозволяє купити безпечну шлею для великих порід собак.
Факт, що для їздових собак породи хаскі, аляскинський маламут, шлея послужить найкращим вибором. А, для такої породи як такса, носіння ошийника просто протипоказано. Рекомендовано знімати шлею після прогулянок і не допускати її постійного носіння, тому що у собаки утворюється інший центр ваги в тілі й потім чотирилапому улюбленцю в нашийнику буде незручно.
Нейлоновая шлейка для собак

Чим ще хороші шлейки для собак, так це тим, що існує багато різних дизайнів і вам завжди буде з чого вибрати. Ви можете купити шлею з нейлону та модними візерунками, і купити шлею м'яку на липучці, що не чіпляється за собачу шерсть. Існує також можливість купити водостійку шлею, що зробить прогулянки ще комфортніше.
Природно важливим фактором є правильно підібраний розмір шлеї. Аксесуар не повинен звисати, але і не повинен різати й упиватися в шерсть собаки.
Правильне рішення, чому ж віддати перевагу, вам допоможуть ветеринари, досвідчені собачники й ваші власні знання про свою собачку.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре