Що потрібно знати, перед тим, як купити нашийник для собаки?


Кожаный нашийник

Різноманітність нашийників на ринку зоотоварів збиває вас з пантелику, не кожен продавець знає як правильно підібрати розмір, а ще ходять міфи, що нашийники викликають нашкірні захворювання ... Вся ця суміш викликає жах і непонятки, давайте назавжди розставимо всі крапки над "і"..

Як мені вибрати матеріал нашийника?
- Кожаний нашийник: якість цього матеріалу безперечно, нашийник прослужить довго. До того ж деякі виробники наносять на шкіру яскраві принти, що радує око. Але купуючи такий нашийник пам'ятайте, що плавати й перебувати на сонці, не можна. Для таких випадків ви можете купити водостійкий нашийник.
- Водостійкий нашийник: цей матеріал знахідка для тих, хто любить активне проведення часу з чотирилапим улюбленцем. Адже цим нашийникам не страшна ні вода, ні сонце, ні бруд.
- Нейлоновий нашийник: міцний і легкий, хороший вибір для щоденних прогулянок, ціна не кусається.
- Брезентовий нашийник: зроблений з досить надійного матеріалу, ціна прийнятна, але матеріал також не любить водні процедури.
- Металевий ланцюг: досить примхливий матеріал - може іржавіти в воді, рватися, фарбувати світлу шерсть.

Якщо у мене щеня?
Кожаний нашийник оптимальний варіант. Надійність і зручність, шкіра собаки буде дихати під таким матеріалом.

Як вибрати розмір нашийника для собаки?
Вимірюємо обхват шиї вихованця за такою схемою: фіксуємо собаку в положенні сидячи, беремо вимірювальну стрічку і власне вимірюємо (туго не затягувати). Щоб бути на 100% впевненим у розмірі, додайте між стрічкою і шкірою вказівний палець, два - для великих порід.
З шириною все просто: чим ширше нашийник, тим важче його порвати. Підбирайте виходячи з темпераменту пухнастого улюбленця.


нашийник нейлоновый

А нашийник безпечний для собаки?
Так, безпечний. І цей факт підтверджують ветеринари.
Якщо підібрати нашийник правильно, то даний аксесуар буде приносити комфорт і Вам, і вашому вихованцеві.
Для додаткової безпеки рекомендуємо купити адресник для собаки, щоб ви могли її знайти в разі втрати

Будь у вас повторна покупка нашийника, або ж перша, завжди при виборі пам'ятайте про: матеріал, легкості нашийника, правильно вибирайте розмір, підбирайте по породі й правильно надягайте.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре