Що потрібно знати про догляд за собакою?

Поява чотириногого улюбленця в будинку - це відповідальний і серйозний крок, до нього необхідно підготуватися і почитати трохи спеціальної літератури. У цій статті ми розглянемо самі базові моменти змісту собаки.

Інформація буде корисна і цікава навіть для тих, хто є досвідченим "собачником". Від слів до дії - давайте знайомитися з тонкощами догляду за вашим хвостатим другом.

Перше - шерсть собаки.

Регулярний огляд вовни - половина успіху. Огляд необхідно проводити на наявність паразитів, а також різних висипань. Розчісуємо шерсть вихованця тільки спеціальним гребінцем і пам'ятаємо: гладкошерсті або жорсткошерсті породи - розчісуємо у напрямку росту волосся, а довгу шерсть - спочатку проти, а потім у напрямку росту волосся. Походи до грумера також додадуть привабливості й доглянутості вашому вихованцеві. Мити улюбленця рекомендуємо не частіше ніж один раз на місяць, але враховуйте також активність і породу собаки. Якісний нашийник зіграє важливу роль у зовнішньому вигляді вовни собаки. Важливо, щоб нашийник не фарбував шерсть собаки. Такою якістю володіють шкіряні нашийники WAUDOG, які славляться своїми яскравими візерунками.

Друге - харчування собаки.

В цьому аспекті бажана консультація ветеринара, який підбере індивідуально збалансоване харчування для вашої собаки. Головне правило - якість продуктів і регулярність годування, але не забувайте про воду, яка також необхідна. Варто обмежувати вихованця в ласощах і не перегодовувати людською їжею.

Третє - безпека собаки.

Необхідно купити адресник для собаки в разі, якщо Ваш вихованець загубиться, цей аксесуар прийде Вам на допомогу. Не дайте застати себе зненацька і впасти у відчай, якщо ваш улюбленець втече. Яскраві, стильні адресники WAUDOG Smart ID c QR паспортом створені, щоб чотириногі друзі ніколи не губилися.

Нехай догляд за вихованцем буде вам в радість. Звичайні процедури перетворюються десь в милі пустощі, а десь в моменти близькості.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре